|
|
#1 (permalink) |
|
Összes hozzászólás: 2
Köszönöm: 0 1x megköszönve %1$s bejegyzésben |
Sziasztok. Garatulálok igazán izléses és igényes az oldal. Egy megjegyzés. Az aktiváló emailban furcsa a karakterkódolás:
Csak a link látszik jóformán a többi kriksz-kraksz ( szép szakmai szó ) Ezt csak megjegyeztem hátha hasznát veszitek. A keresés és az oldal tetejére kimondottan tetszik Mégegszer gartulálok az oldalhoz. További szép napot. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Admin
Összes hozzászólás: 6
Köszönöm: 2 0x megköszönve 0 bejegyzésben |
köszönjük-köszönjük, én is nagyon klassznak találom az oldalunkat, meg a fórumot is. Ami a kriksz-krakszokat illeti, az a ti levelező-rendszeretektől függ, a legtöbb tudja kódolni. Vagy mi. Nem mintha őrülten értenék hozzá.
Nem tudom, otthon most milyen az idő, de itt, Bécsben kábé húsz fok van, eszméletlen. Szépséges napot még. Kriszta |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Összes hozzászólás: 1
Köszönöm: 0 0x megköszönve 0 bejegyzésben |
Mint "új fiú" beköszönök már itt is: Sziasztok! ;-)
Volna is kérdésem, mert egyenlőre nem túl nagy errefelé az élet: az oldalon csak a mások által adott linkeket lehet beszerkeszteni, vagy csak én vagyok a kicsit vak, hogy nem találtam a szerkesztői felületeken ilyenre lehetőséget? Kellemes hétvégét mindenkinek: Nyözö |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Admin
Összes hozzászólás: 6
Köszönöm: 2 0x megköszönve 0 bejegyzésben |
helló új fiú,
nem tudom, jól értem-e a kérdésedet. Te is adhatsz linket a jegyzékhez, ugyanúgy, mintha kívülálló adna hozzá linket, tehát nem a szerkesztői felületeden, hanem a különböző kategóriákba belépve. Remélem, erre irányult a kérdés. Üdv: kriszta |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Hely: 1214 Budapest, Kossuth L. u. 154-158.
Összes hozzászólás: 1
Köszönöm: 0 0x megköszönve 0 bejegyzésben |
Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
«
Előző téma
|
Következő téma
»
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
A pontos idő 15:32 , a GMT +2 időzóna szerint.

Ezt csak megjegyeztem hátha hasznát veszitek. A keresés és az oldal tetejére kimondottan tetszik 

Egyenes mód